پرهام دیزاین

ساخت کابینت آشپزخانه با طراحی 3 بعدی

کابینت-آشپزخانه

امروزه افراد مختلف برای انتخاب کابینت آشپزخانه، علاوه بر کاربردی بودن آن، به زیبا بودن طراحی نیز توجه ویژه‌ای دارند و این انتخاب، برای آنان به یک چالش بزرگ تبدیل شده است. بهترین انتخاب زمانی صورت می‌گیرد که کابینت آشپزخانه با توجه به فضای موجود، بیش‌ترین کاربرد را داشته و از کیفیت و زیبایی خوبی نیز برخوردار باشد؛ همچنین متناسب با دیزاین منزل و بودجه مورد نظر کارفرما، انتخاب شود. برای رسیدن به این منظور، لازم است اطلاعات جامعی در اختیار داشته باشید. در ادامه، تمام نکات لازم در مورد کابینت آشپزخانه را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

انواع کابینت آشپزخانه

کابینت آشپزخانه از نظر جنس و متریال، انواع گوناگونی داشته که هریک از آن‌ها، ویژگی‌های خاص خود را دارند. با مطالعه دقیق این مدل‌ها، می‌توانید مطابق با نیاز خود، بهترین انتخاب را داشته باشید.

  • کابینت‌‌ چوبی

لوکس و گران‌قیمت بوده و از کیفیت و دوام خوبی برخوردار است. برای افرادی که به دنبال زیبایی خاص و منحصر به فرد هستند، بسیار مناسب است.

  • کابینت روکش چوب

این نوع کابینت‌ از جنس ام‌دی‌اف بوده و معمولا فقط قسمت‌های بیرونی آن‌ روکش چوب دارد. نسبت به کابینت چوبی، از قیمت کم‌تری برخوردار است اما می‌تواند به همان اندازه زیبا و جذاب باشد.

از جنسی به همین نام ساخته می‌شود و بافتی شبیه نئوپان دارد. از نظر قیمت، در ردیف کابینت‌های اقتصادی قرار می‌گیرد و نیازی به پرداخت هزینه‌ی بالایی نیست. همچنین لازم به ذکر است که کابینت روکش چوب را نیز می‌توان زیرمجموعه این نوع کابینت معرفی کرد.

  • کابینت ملامینه

این نوع کابینت از جنس نئوپان بوده که یک روکش ملامینه سطح آن را پوشانده است. از لحاظ وزن، سبک و از نظر قیمت، نسبت به بقیه ارزان‌تر و اقتصادی‌تر است.

جنس داخلی آن از ام‌دی‌اف بوده و روکش آن، براق و شیشه‌ای مانند است. این درخشندگی باعث می‌شود تا محیط آشپزخانه، همیشه شیک و تمیز به نظر بیاید. کابینت گلاس برای افرادی که نسبت به تمیز بودن و درخشندگی خانه خود حساس هستند، بسیار مناسب است.

کابینتی خاص و زیبا، که جنس آن از ام‌دی‌اف و روکش‌ آن، پی‌وی‌سی است. همچنین در مقابل رطوبت از مقاومت خوبی برخوردار است.

  • کابینت فلزی

یکی از قدیمی‌ترین انواع کابینت آشپزخانه، کابینت فلزی است. امروزه سازندگان سعی می‌کنند تا این نوع کابینت‌ها را از ورق‌های فلزی سبک بسازند و قیمت نهایی را کاهش دهند.

انواع-کابینت-آشپزخانه

بهترین جنس کابینت آشپزخانه

شاید مهم‌ترین سؤالی که هنگام انتخاب کابینت آشپزخانه برای اکثر افراد مطرح می‌شود، این باشد که بهترین جنس کابینت آشپزخانه کدام است؟ باید بگوییم هر کدام از انواع آن‌ها، مزایا و معایبی به همراه دارند و با دانستن این مزایا و معایب، انتخاب برایتان آسان‌تر خواهد بود.

  1. کابینت‌‌های چوبی و روکش چوب
  • مزایا: ظاهر زیبا و طبیعی – قابل تعمیر – قابلیت تعویض رنگ و روکش
  • معایب: آسیب پذیر در مقابل رطوبت – نیاز به مراقبت ویژه
  1. کابینت ام‌دی‌اف
  • مزایا: قیمت مناسب – تنوع طرح و رنگ فراوان – مقاومت نسبتا خوب در مقابل رطوبت
  • معایب: قابلیت تعمیر ندارد و در صورت آسیب دیدگی، باید تمام آن قسمت تعویض شود.
  1. کابینت ملامینه
  • مزایا: طراحی مدرن – تنوع رنگ و طرح فراوان – قیمت مناسب – کیفیت و دوام نسبتا خوب
  • معایب: آسیب‌پذیر در مقابل مواد پاک کننده و رطوبت – حساس در مقابل حرارت
  1. کابینت آشپزخانه ‌گلاس
  • مزایا: ظاهر شیک و مدرن – مقاوم نسبت به رطوبت – قابل تمیز شدن به آسانی
  • معایب: نیاز به تمیزکاری مداوم – به جا ماندن اثر انگشت – آسیب‌پذیر در مقابل اجسام نوک تیز
  1. کابینت ممبران
  • مزایا: ظاهر شیک و زیبا – مقاوم در برابر رطوبت – تنوع فراوان رنگ و طرح – تمیزکاری آسان
  • معایب: آسیب‌پذیر در مقابل حرارت – عدم امکان تغییر رنگ پس از نصب – آسیب‌پذیر در برابر اجسام نوک تیز
  1. کابینت فلزی
  • مزایا: تمیزکاری آسان – مقاومت بسیار بالا در برابر رطوبت – کیفیت و دوام بالا
  • معایب: قیمت بالا – انتقال حرارت

بهترین-جنس-کابینت-آشپزخانه

پر طرفدار ترین رنگ های کابینت آشپزخانه

امروزه کابینت آشپزخانه‌، برخلاف گذشته، تنها به نگهداری وسایل آشپزی محدود نمی‌شود؛ بلکه جزیی از دکوراسیون خانه محسوب شده و می‌تواند در زیبایی خانه تأثیر فراوانی داشته باشد. بنابراین، انتخاب رنگ آن بیش از پیش اهمیت دارد.

رنگ سفید یکی از پر طرفدارترین‌ها است. این رنگ فضای آشپزخانه را دل‌بازتر و بزرگ‌تر از اندازه واقعی نشان می‌دهد؛ بنابراین، برای آشپزخانه‌هایی با فضای کم و یا محیط‌های کم‌نور، انتخاب بسیار مناسبی است. رنگ‌ سفید در کنار دیگر رنگ‌ها، ترکیب جذابی ایجاد می‌کند و با هر وسیله‌ای ست خواهد شد.

یکی دیگر از رنگ‌های شیک، ترکیب رنگ کرم با قهوه‌ای است. این دو رنگ در کنار هم بسیار چشم نواز هستند و دیزاینی خاص را برای آشپزخانه شما فراهم می‌کنند. برای تشخیص این که کدام رنگ غالب باشد، باید ابعاد و میزان نور آشپزخانه را در نظر بگیرید. اگر اندازه و میزان نور قابل توجه بود، می‌توانید رنگ غالب را قهوه‌ای انتخاب کنید.

رنگ خاکستری مانند رنگ سفید، یکی از پرطرفدارترین‌ها است. کابینت آشپزخانه می‌تواند به تنهایی با این رنگ و یا با ترکیب یک رنگ دیگر اجرا شود. اگر فضای کمی در اختیار دارید، بهتر است طیف روشن آن را انتخاب کنید.

انتخاب کابینت آشپزخانه به رنگ مشکی نیز طرفداران بسیاری دارد. این رنگ مناسب آشپزخانه‌های بزرگ و پر نور بوده و برای سبک‌های مدرن، بسیار بی‌نظیر است.

پر-طرفدار-ترین-رنگ-های-کابینت-آشپزخانه

نحوه اندازه گیری کابینت آشپزخانه

یکی از مراحل تعویض و یا نصب کابینت آشپزخانه، اندازه گیری صحیح است. این موضوع اهمیت بسیار بالایی دارد چرا که کابینت‌ها معمولا در کارگاه آماده می‌شوند و درست نبودن اندازه آن‌ها پس از آماده سازی، دردسرهای زیادی ایجاد می‌کند.

برای اندازه‌گیری، ابتدا باید جای همه وسایل آشپزخانه از جمله کلید و پریز برق، لوله فاضلاب، شیرآلات، شیر گاز و محل رفت‌ و آمد را در نظر بگیرید و سپس، کف آشپزخانه و دیوار‌ها را اندازه‌گیری نمایید. برای اندازه‌گیری کف، همه فرورفتگی‌ها و برآمدگی‌ها را در نظر داشت باشید. برای اندازه‌گیری دیوار، بهتر است از کنج شروع کرده و در جهت عقربه‌های ساعت حرکت کنید. در آخر نیز باید ارتفاع کار را مشخص کرده و اندازه‌گیری نمایید.

تمام این مراحل را بر روی کاغذ ترسیم کنید و یک نقشه کامل از کابینت آشپزخانه به‌دست آورید. برای رسم خطوط دیوار از خط ممتد و برای رسم خطوط کف، از نقطه‌چین استفاده کنید. همچنین اگر موردی وجود دارد که باید به آن توجه داشته باشید، حتما آن را در نقشه ذکر کنید.

نحوه-اندازه-گیری-کابینت-آشپزخانه

قیمت هر متر کابینت آشپزخانه

همان‌گونه که قبلا گفته شد، کابینت آشپزخانه انواع گوناگونی دارد و قیمت هر کدام از آن‌ها نیز متفاوت است. قطعا نمی‌توان یک قیمت مشخص ارائه داد اما با یادگیری روش محاسبه آن، می‌توانید برآوردی از قیمت تمام شده را داشته باشید. بعضی اوقات مشاهده می‌شود که قیمت هر متر کابینت در ابتدای کار، با پایان کار بسیار متفاوت است. باید بدانید که محاسبه قیمت هر متر کابینت آشپزخانه، پیچیدگی خاص خود را داشته و عوامل مختلفی در محاسبه آن تأثیر گذار هستند.

تعریف یک متر کابینت آشپزخانه به این‌صورت است:

یک متر کابینت زمینی با ارتفاع ۹۰ و عمق ۵۵ سانتی متر، به علاوه یک متر کابینت دیواری با ارتفاع ۷۰ و عمق ۳۰ سانتی متر.

لازم به ذکر است که قیمت‌ها، معمولا برای کابینت‌ها ساده در نظر گرفته می‌شوند و اگر هر کدام از پارامترهای طراحی و یا ساخت تغییر پیدا کند، قیمت نهایی نیز تغییر خواهد کرد. بهتر است علاوه بر قیمت هر متر کابینت، از سازنده بخواهید قیمت نهایی را هم به شما اعلام کند و هزینه جزئیات را در اختیارتان قرار دهد.

سفارش طراحی و ساخت کابینت آشپزخانه در تهران

انتخاب کابینت آشپزخانه، یکی از چالش‌های بزرگ در طراحی داخلی منزل محسوب می‌شود؛ زیرا در صورت ناراضی بودن از نتیجه کار، نمی‌توان آن را به راحتی تغییر داد و یا تعویض کرد. برای این که یک آشپزخانه، به محیطی امن، زیبا و کاربردی تبدیل گردد، لازم است در انتخاب کابینت‌های آن بسیار دقت داشته باشید. شرکت پرهام دیزاین، یکی از پیش‌روهای صنعت کابینت‌سازی در تهران بوده و طراحی، ساخت و نصب کابینت را به‌صورت حرفه‌ای ارائه می‌دهد. اگر به دنبال نتیجه‌ای با کیفیت و خاص هستید، این شرکت گزینه مناسبی برای شما خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستوجو
دسته بندی ها
مقالات مرتبط